Home / Obavijesi za članove / PODJELA SVIJEŽEG VOĆA I POVRĆA U HVIDR-i MAKSIMIR

PODJELA SVIJEŽEG VOĆA I POVRĆA U HVIDR-i MAKSIMIR

PODJELA SVIJEŽEG VOĆA I POVRĆA U HVIDR-i MAKSIMIR

U petak 08.05.2020. HVIDR-a Maksimir organizirala je do sada najveću podjelu svježeg voća i povrća za naše članove invalide Domovinskog rata i njihove obitelji.

Sve to možemo zahvaliti velikoj donaciji Zelene tržnice koja je u suradnji sa mnogobrojnim domaćim OPG-ovima  omogućila ovu hvale vrijednu pomoć  kojom su pokazali puno ljubavi i suosjećanja za naše branitelje invalide.

Uspjeli smo tako razveseliti preko 60 članova i njihovih obitelji, te ostalih branitelja ali i prolaznika koji su nam prilazili i kojima smo sa zadovoljstvom mogli podijeliti raznovrsnu donaciju i to: svježe jabuke različitih sorti, dvije vrste salate, krastavce, rajčice, krumpir, luk, poriluk, koraba, kelj, mrkva, zelje, špinat, blitva, češnjak, celer i dr.

Sva ova donacija od mnogobrojnih OPG-ova dobiva na još većoj važnosti pogotovo što su nam donirali ovako veliku i raznovrsnu ponudu voća i povrća, znajući da su i oni u velikim problemima te da su donedavno bili onemogućeni u svojem radu kao i u plasmanu svojih proizvoda do krajnjih kupaca.

Svima njima  zahvaljujemo na ovoj velikoj donaciji i pomoći kojom su nas sve razveselili, a ponajviše članove kojima je ta pomoć bila najpotrebitija.

                                                                                                              Udruga  HVIDR-a Maksimir

PODJELA SVIJEZEG VOĆA I POVRĆA.pdf

Podijeli

Check Also

Natječaj Zaklade hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji za ostvarivanje potpore za obrazovanje – 2020./2021. – studenti

Zaklada je nadležna pravna osoba koja provodi postupak za ostvarivanje prava na potporu za obrazovanje …