Home / Vijesti / Nacionalna kampanja „HAPPYCENTAR – igračke nove za mirnije snove“

Nacionalna kampanja „HAPPYCENTAR – igračke nove za mirnije snove“

Udruga branitelja Domovinskog rata”Zagrebački velesajam” uključuje se u Nacionalnu kampanju Saveza izviđača Hrvatske „HAPPYCENTAR – Igračke nove za mirnije snove“ namijenjenu djeci iz potresom pogođenih područja.

Cilj kampanje je donacijama građana i tvrtki prikupiti isključivo nove: igračke, slikovnice, dječje knjige, sportsku opremu i rekvizite, crtaći pribor i drugi didaktički materijal za igru te ih osobno uručiti djeci i mladima u potresom pogođenim područjima.

Organizatori kampanje su Savez izviđača Hrvatske, Zaklada izviđačkog prijateljstva i agencija HEARTH, a kampanja se provodi pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Izviđačke udruge širom Hrvatske, ali i brojni drugi partneri kampanje, u svojim prostorijama organizirali su lokalne HAPPYCENTRE u koje građani mogu donijeti nove igračke i drugu opremu za djecu.  Prikupljene donacije izviđači će osobno odnijeti djeci u potresom pogođena područja.

I udruga branitelja Domovinskog rata “Zagrebački velesajam” postaje HAPPYCENTAR te ovom prilikom pozivamo građane da nam se pridruže u kampanji i pomoći djeci iz potresom pogođenih područja donacijom novih igračaka i druge opreme za djecu.

Nove igračke i drugu opremu za djecu građani mogu donijeti u prostorije udruge branitelja na Zagrebački velesajam. Av.Dubrovnik 15( južna strana paviljona 8)Ulaz-izlaz je glavni ulaz Jug Zagrebačkog velesajma. Ponedjeljak,srijeda i petak u vremenu od 11,00 do 14,00 sati.

Više o samoj kampanji te načinima uključivanja možete saznati na službenoj web stranici kampanje na www.happycentar.com.

Kampanja „HAPPYCENTAR- igračke nove za mirnije snove“ traje do kraja mjeseca veljače.

Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju.

S poštovanjem,

Udruga branitelja Domovinskog rata “Zagrebački velesajam”

Željko Baća,predsjednik

Podijeli

Check Also

Podrška Ukrajini

Podijeli